2010. március 1., hétfő

Az elmúlt napok!

Lassan eltelt 5 nap az inszem óta!

Megfogadtam, hogy nem nézem a jeleket, de persze azért kutatom, figyelem őket. Óhatatlanul így van, de ilyen vagyok! Próbálok, minden kis szalmaszálba belekapaszkodni!

Ez az 5 nap nagyon jól telt. Apa ma még itthon volt, majd csak holnaptól kell mennie dolgozni! Együtt voltunk, itthon, és minden percet együtt töltöttünk. Nem is tudom, mikor volt már ilyen utoljára!

Még 11 nap van hátra. Ebben a pár napban úgy tekintek magamra, mint terhes kismamára! Napjában többször is megsimogatom a hasam, beszélek hozzá. Este úgy alszom el, hogy a kezem a hasamon, és csak a babára gondolok, beszélek hozzá. Folyamatosan mondom, hogy nagyon várjuk, jöjjön, mert nagyon akarjuk szeretni, és szükségünk van rá. Reggeli felkelésénél is a kezem rögtön önállósul és indul a hasam felé, a jó reggelt simogatásért. Apa is többször odabújik, ő is beszél hozzá, és simogatja! Nagyon-nagyon jó érzés ez!

Bármi is lesz 11 nap múlva, amit most érzek, és amit most átélek, azt nem befolyásolja, azt nem veheti el egyetlen negatív teszt sem!

3 megjegyzés:

  1. :-) Remélem, nem hiába simogatjátok!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon mennek a drukkok!!! Remélem tényleg lesz eredménye. Jó lenne,ha most párod végig Veled maradhatott volna,mert gondolom azért sem figyelgetted folyton a jeleket,mert jól teltek a napok! Itt a tavasz,csak boldogan és remélem 11 nap múlva jó hírre jövök! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez tetszett ngyon!!!!Es itt is gratulalok neked a kis csodadhoz!!!!

    VálaszTörlés