2010. szeptember 25., szombat

Betöltöttük a 32. hetet!

El sem hiszem, hogy rohan az idő! Már betöltöttük a 32. hetet, és 8 hét múlva, már valószínű egy édes, gyönyörű, egészséges kislány anyukája leszek! Kicsit már várom a találkozást, de még nagyon élvezem a terhességet! Nagyon jól érzem magam a bőrömben. Mindig is tudtam, hogy szeretni fogom, ezt az állapotot, és szerencsére, így is van! A doktornő szerint minden rendben van velünk. Legközelebb majd csak október 11-én megyünk újabb vizsgálatra! Remélem, addig is minden rendben lesz!


Mama:

Mostanra már biztosan különbséget tud tenni a baba könyöke és térde közt, bár már kisebbek a rúgásai. Az is lehet, hogy ritmikusnak tűnő kis rángatózásokat érez, ilyenkor valószínűleg csuklik a kicsi, aggodalomra semmi ok. Továbbra is igyekezzen minél többet megtudni a vajúdásról, a szülésről, a gyermekágyról és az újszülöttekről!


Baba:

Már 1,8 kilogramm. A méhben körülbelül 1 liter magzatvíz van, elképzelhető, hogy önnél ennek a mennyiségét az orvos túl soknak, vagy túl kevésnek tartja, utóbbit gyakran a méhen belüli fejlődésben való elmaradottsággal hozzák kapcsolatba. Fontos tudni azonban, hogy minden nőnél más és más a magzatvíz mennyisége, és önmagában egyik sem jelent problémát.

1 megjegyzés:

  1. Hú, de rohan az idő! Hát még ha kibújik a pici...! Észre sem veszitek, úgy fognak rohanni a hónapok. Legalábbis nálunk ez így volt...

    VálaszTörlés